Blanckaert Accountancy Ieper, boekhouder Ieper, service op maat Blanckaert Accountancy Ieper, boekhouder Ieper, service op maat

Boekhouding

Diensten

Fiscaliteit

Accountancy &

Financiële rapportering

Startersbegeleiding

Medische sector

Vermogensplanning

 

 
 

HET FISCALE KLIMAAT VERANDERT CONTINU. OM UW BELANGEN OPTIMAAL TE VERDEDIGEN, VERTROUWT U OP DE EXPERTS VAN ONS KANTOOR

Onze fiscale adviesverlening omvat zowel fiscale werkzaamheden die rechtstreeks aansluiten bij de boekhouding als fiscale optimalisaties. Geen enkele ondernemer heeft immers baat bij het betalen van te veel belastingen.

 

Dankzij de uitgebreide beroepskennis van onze medewerkers, de permanente vorming en de continue opvolging van de wetgeving, geniet u bij Blanckaert Accountancy van deskundig en up-to-date advies op maat van uw onderneming. U wordt begeleid door een ervaren Belastingconsulent, met een bachelor of master diploma.

Wij verlenen advies op het vlak van btw, vennootschap- en personenbelasting, rechtspersonenbelasting (vzw's), internationale fiscaliteit, registratie-, schenkings- en successierechten.

 

Bij  fiscale controles, bezwaarprocedures en geschillen verdedigen wij uw dossier.

 

Wij brengen u proactief op de hoogte van de veranderingen in de wetgeving en berekenen de impact ervan op  uw bedrijf en/of op je persoonlijke situatie.  We zorgen er voor dat uw plannen steeds gerealiseerd worden tegen de laagst mogelijke fiscale druk én met een correcte juridische afhandeling.

 

Degelijk advies betaalt zich snel terug.

 

 

Blanckaert Accountancy bv

Pilkemseweg 21 A · 8900 Ieper

 

Disclaimer

Kaderovereenkomst

Privacyverklaring