Blanckaert Accountancy Ieper, boekhouder Ieper, service op maat

Boekhouding

Diensten

Fiscaliteit

Accountancy &

Financiële rapportering

Startersbegeleiding

Medische sector

Vermogensplanning

 

 
 

UW BOEKHOUDING OP EEN EFFICIËNTE EN EENVOUDIGE MANIER GEORGANISEERD

Uw boekhouding vormt vandaag de basis voor het uitstippelen van uw toekomststrategie.

 

Uw boekhouding mag geen last voor u zijn, maar zou gebruikt moeten worden als een concreet beleidsinstrument om uw zaak optimaal te leiden.
Het voeren van een adequate boekhouding is dus essentieel als basis tot besluitvorming.

 

We voeren uw boekhouding op een efficiënte manier conform de actuele wetgeving.  U kan bij ons terecht voor:

  • Enkelvoudige boekhouding
  • Dubbele boekhouding
  • Analytische boekhouding
  • Opstellen van BTW aangiften en BTW listings

 

Dit kan al dan niet via een online verbinding. Indien u dit wenst, kunt u uw boekhouding ook deels of volledig zelf organiseren. Hierbij geven we u de nodige ondersteuning om dit zo efficiënt mogelijk te doen.

We volgen de technologische evoluties op de voet zodat uw administratie en onze verwerking van uw documenten zo vlot mogelijk verloopt . Met het “Silverfin platform”  heeft u steeds een volledige kijk op de financiële toestand van uw zaak.

 

Bij Blanckaert Accountancy krijgt u één vast aanspreekpunt: uw dossierbeheerder die alle aspecten van uw zaak opvolgt en bij wie u met al uw vragen terecht kan. Op basis van een grondige dossierkennis spelen wij snel en efficiënt op deze vragen in. Al onze medewerkers volgen permanente opleiding zodat ze steeds op de hoogte zijn van de boekhoudkundige en fiscale evoluties.

HET OPSTELLEN VAN DE JAARREKENING EN ALLE WETTELIJKE DOCUMENTEN

Wij besteden de meeste zorg aan het opstellen van interne en externe jaarrekeningen.

 

Bij de bespreking van de jaarrekening bezorgen we u een overzicht van de belangrijkste ratio’s en evoluties. We analyseren en evalueren de rentabiliteit, solvabiliteit en liquiditeit van uw onderneming. Met grafieken visualiseren we de situatie van uw onderneming. Zo krijgt u als ondernemer een betrouwbaar beeld van wat op korte én lange termijn de mogelijkheden en uitdagingen voor uw bedrijf zijn.

 

Na afloop van het boekjaar dragen wij zorg voor alle wettelijke formaliteiten, zoals neerlegging van de jaarrekening en bijstand bij het opstellen van de wettelijk verslagen.

Blanckaert Accountancy bv

Pilkemseweg 21 A · 8900 Ieper

 

Disclaimer

Kaderovereenkomst

Privacyverklaring